Graz - zimná rozprávka

Zimná rozprávka, poznávací zájazd, Rakúsko Vianočná radnoica v Grazi, poznávací zájazd, Rakúsko Zimná rozprávka, poznávací zájazd, Rakúsko Graz - zimná rozprávka Graz - zimná rozprávka Graz - zimná rozprávka- dekorácie Graz - zimná rozprávka
Destinácia: Rakúsko, Štajersko, Graz
Kód zájazdu: 1333805
Cena od: 54 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

15.12.2024 1 deň First Minute 54 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd 

Úvod:
Najsilnejšiu atmosféru adventu v Rakúsku môžme zažiť jedine v meste Graz. Vianočných trhov je tu práve toľko koľko námestí v starej časti mesta. Okrem toho nahliadneme i do zámku Eggenberg zapísaného na zoznam UNESCO.


Program:
1. deň:
Graz je považovaný za hlavné adventné mesto Rakúska, pretože v žiadnom inom meste nie je predvianočný kultúrny život a nákupy tak silno poznačené adventom. Na všetkých centrálnych námestiach starého mesta očaria návštevníkov adventné trhy. Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy o 07:00 hod.), po príchode do Grazu prehliadka mesta (historické centrum je zapísané do zoznamu svetového kultúrneho dedičstva UNESCO). Najstarší adventný trh je vo Františkánskej štvrti. Na tomto trhu môžeme obdivovať tradičné domáce výrobky a umelecké predmety. Ďalšie adventné stánky na námestí Färberplatz ponúkajú prvotriedny tovar – umelecké predmety z látky, hliny, dreva, kovu, papiera, vosku a skla. Pred radnicou je postavená dedinka zo stánkov, v centre ktorej stojí pavilón s pódiom na kultúrny program. K najnavštevovanejších miestam mesta patria jasličky z ľadu na dvore Krajinského domu (Landhaus). V podvečerných hodinách odchod na Slovensko s návratom v neskorých večerných hodinách.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Doprava:
Autokar.

Graz

Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Luxusné plavby