Mirabelle

Destinácia: Bulharsko, Zlaté piesky
Kód zájazdu: 1327723
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Mirabelle

TV chladnička,minibar konferenčná miestnosť masáž sauna parkovisko detské ihrisko plážový servis piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 800 m
Vzdialenosť od letiska: 130 km
Vzdialenosť od pláže: 450 m
Úvod:

Príjemný a komfortný hotelový komplex, situovaný v obklopení zelene, vhodný pre všetky kategórie dovolenkárov.


Poloha:

Hotel sa nachádza v peknom a dovolenkármi obľúbenom letovisku Zlaté piesky, v obklopení stromov a zelene. Je situovaný 450 m od mora a 800 m od živého centra. Najbližšie nákupné možnosti a zábavu majú klienti len niekoľko minút chôdze od ubytovania (reštaurácie, bary, diskotéky, obchody, požičovne automobilov).  Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 130 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi pripojenie v lobby, vonkajší bazén s detskou časťou a s ležadlami a slnečníkmi zdarma, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou, bar pri bazéne, reštaurácia s terasou, lobby bar, detské ihrisko, zmenáreň, výťahy, hotelový trezor (za poplatok), úschovňa batožiny, minimarket, obchod so suvenýrmi, konferenčná miestnosť, sauna a masáže (za poplatok), parkovanie (za poplatok)


Izby:

Hotel disponuje 182 izbami rozmiestnenými v deväťposchodovej budove s výhľadom do okolia. Ponúka dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky fromou rozkladacej pohovky alebo štúdiá s 3 lôžkami a prístlky formou rozkladacej pohovky. Všetky ubytovacie jednotky majú vlastnú kúpelňu so sprchou/vaňou, WC a fénom, minibar a trezor (za poplatok), SAT/TV, Wi-Fi pripojenie (za poplatok), klimatizáciu a balkón alebo terasu s posedením.


Stravovanie:

polpenzia, all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov.

All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.


Pláž:

Pekná, dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza 450 m od hotela (lehátka, slnečníky na pláži a hotelové osušky za poplatok). 



Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Luxusné plavby