Shipka

Destinácia: Bulharsko, Zlaté piesky
Kód zájazdu: 1303998
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Shipka

TV herňa chladnička,minibar bazén vnútorný parkovisko detský bazén plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 20 m
Vzdialenosť od letiska: 130 km
Vzdialenosť od pláže: 300 m
Dobre zariadený a vybavený hotel, ktorý vyniká a získava svojich hostí predovšetkým svojou výhodnou polohou. Hotel je odporúčaní menej náročným klientom.

Poloha:

Hotel je situovaný v blízkosti centra letoviska Zlaté piesky, len 300 m od pláže. Najbližšie nákupné možnosti, mini markety, reštaurácie, diskotéky, bary, nočné kluby a ďalšie atrakcie nájdete v pešej vzdialenosti hotela.

Letisko je vzdialené od hotela cca 130 km.


Vybavenie:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi pripojenie, vonkajší bazén s detskou časťou a s ležadlami a slnečníkmi zdarma, vnútorný bazén, kúpeľné služby a terapie (za poplatok), hlavná reštaurácia, lobby bar, snack bar, spoločenská miestnosť, herňa, úschovňa batožiny, mini market, parkovanie

Ubytovanie:
Prakticky zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, káblovou TV, mini chladničkou, Wi-Fi pripojením a balkónom.

Stravovanie:
raňajky, polpenzia, plná penzia, all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

Pláž:
Piesočnatá pláž so vstupom do mora je od areálu hotela vzdialená necelých 300 m. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.

Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Luxusné plavby