Diamond

Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1303972
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Diamond

TV chladnička,minibar wellness, spa detský bazén plážový servis piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 5 km
Vzdialenosť od letiska: 25 km
Vzdialenosť od pláže: 400 m
Hotel s ideálnym zariadením a vybaveným ktorý je situovaný v obľúbenom letovisku, s vynikajúcou polohou v centre plnom možností nákupu a zábavy.

Poloha:

Hotel Diamond je situovaný v severnej časti letoviska Slnečné pobrežie. Priamo v okolí hotela nájdete množstvo nákupných možností, barov, obchodov, reštaurácií, možností zábavy či atrakcií. Nessebar ktorý je známi svojou bohatou históriou je vzdialený približne 5 km.
Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 25 km.




Vybavenie:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, vonkajší bazén s detskou časťou a s ležadlami a slnečníkmi zdarma, slnečná terasa, reštaurácia s terasou, lobby bar, pool bar, Wi-FI pripojenie, výťahy, zmenáreň, minimarket, trezor na recepcii (za poplatok), Spa centrum (za poplatok)

Ubytovanie:
Hotel ponuka dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek formou rozkladacej pohovky. Všetky účelne zariadené izby majú vlastnú kúpeľňu s WC, telefón, TV/SAT, minichladničku, klimatizáciu a balkón.

Stravovanie:
all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

Pláž:

Široká piesočnatá pláž so vstupom do mora sa nachádza cca 400 m od hotela. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícií za poplatok.




Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,73 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Luxusné plavby