Spiagge Bianche

Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko Sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, Sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s Taliansko, sicília, hotel Spiagge Bianche, dovolenka s
Destinácia: Taliansko, Sicília, Cassibile
Kód zájazdu: 1284801
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Spiagge Bianche

TV domáce zviera chladnička,minibar parkovisko bezlepková strava detské menu detská postieľka detské ihrisko plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum internet, WiFi klimatizácia bazén
Rýchly popis:

Hotel Spiagge Bianche svojou polohou v blízkosti pláže, zároveň v blízkosti historických pamiatok určený k stráveniu príjemnej nezabudnuteľnej dovolenky, pre všetky vekové kategórie.


Poloha:

Leží pri pláži v rozprávkovej záhrade s pekným vnútorným nádvorím. Skladá sa z dvoch budov. Stredisko Cassibile/Fontane Bianche.


Hotel:
Klientom je k dispozícii recepcia, výťah, wi fi v spoločenských priestoroch, 2 bazény, viac účelové ihrisko, detské ihrisko, krytá telocvičňa, bar, spoločenská miestnosť s TV, parkovisko.

Izby:

klimatizované izby sa nachádzajú na 1. a 2. poschodí všetky sú vybavené TV, mini chladničkou, telefónom, sociálnym zariadením, sušičom na vlasy. 3. a 4. lôžko sú prístelky, alebo rozkladacie dvojlôžko. Všetky izby majú baĺkón.

Family izby su 4 lôžkové,  niektoré majú aj dve samostatné izby.

 


Stravovanie:


Soft All Inclusive – raňajky formou bufetových stolov, možnosť neskorých raňajok od 10:00 do 11:00 v bare s americkou kávou a kroasantom; obed s ľahkým bufetom „L’inventa insalata“ (vytvorte si vlastný šalát) so sezónnou zeleninou a šalátmi, syrmi, pizzou, dennou ponukou, cestoviny a hlavné jedlá, čerstvé ovocie. Na večeru bufet s dennou tematikou ( ryby, stredomorská večera atď.), počas obeda a večere sa podávajú  nápoje ako je voda, cola, pomarančová a citrónová sóda a víno. Na vyžiadanie možnosť bezlepkovej stravy s dostupnosťou základných potravín (cestoviny, chlieb, sušienky, sucháre, sladké potraviny). Pre mamičky a ich deti je k dispozícii Biberoneria - detská kuchynka  s ohrievačom fliaš, mikrovlnkou, vysokými stoličkami a základnými potravinami ako olej, soľ a syr.


Open Bar v plážovom bare (9:00 - 13:00 a 15:00 - 18:00) a v bare pri bazéne (9:00 - 23:00) s nealkoholickými nápojmi , voda, ovocný džús. Nie sú zahrnuté: alkoholické nápoje, nápoje v plechovkách a fľašiach, zmrzliny a všetko, čo nie je uvedené v popise Soft Inclusive.

Pláž:
vzdialenosť od pláže je cca 200 metrov, plážový servis ( slnečník a 2 ležadlá-od 3 rady)

Doprava:
individuálna

V cene je zahrnuté:
7 x ubytovanie so stravou soft all inclusive.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: pobytová taxa (platba na mieste). Odporúčaný doplatok:  komplexné cestovné poistenie  (vrátane poistenia Covid) KOMFORT 3,50 EUR/osoba/deň, alebo poistenie PLUS 4,50 EUR/osoba/deň. Asistencia k motorovému vozidlu 2,20 EUR/deň. Ostatné doplatky: na vyžiadanie - Biberoneria a detská postieľka pre deti do 3 rokov 70 EUR/týždeň, plážová osuška: 3 EUR/výmena, 10,- EUR kaucia za osušku, ležadlo 5,- EUR/deň. Zvieratá menšieho zrastu povolené za poplatok 50,- EUR/dezinfekcia.


Typ stravy:
soft all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:
Keďže je Sicília veľkým ostrovom, jednotlivé mestá sa odlišujú a majú vlastnú kultúru a atmosféru. Hlavným mestom Sicílie je Palermo, ktoré ponúka pre návštevníkov veľa pamiatok. V mnohých sicílskych mestečkách možno objaviť historické poklady zapísané so svetového dedičstva UNESCO. K významným patria hlavne Agrigento, Ragusa alebo Syracuse. Sicília. Označovaná ako perla Talianska je pre mnohých tým najpríťažlivejším ostrovom v Stredozemnom mori. Pestrosť národov, ktoré v minulosti Sicíliu obývali, zanechali svoje stopy a preto budú sicílske mestá a dedinky pastvou pre vaše oči. Subtropické podnebie a fakt, že ostrov je obmývaný tromi morami, robí z tohto kúska Talianska dokonalú dovolenkovú destináciu vhodnú pre každého. Dôvodov, pre ktoré si Sicíliu zamilujete, je nespočetne veľa. Ostrov si Vás získa svojimi prírodnými krásami, úzkymi, romantickými uličkami takmer na každom kroku, prekrásnymi historickými mestami s množstvom nádherných budov, ktoré vám budú rozprávať históriu Sicílie a v neposlednom rade kuchyňou, ktorá ponúka výber tradičných jedál, zákuskov a skvelých vín.

Fontane Bianche/Cassibile
 je juhotalianska dedinka v Syrakúzach na Sicílii. Fontane Bianche sa nachádza pri pobreží Iónskeho mora na ostrove Sicília a je vzdialená 12 kilometrov od Syrakúz.  Cassibile sa nachádza 18 km južne od Syrakúz a blízko dediny  pri , ktorá bola postavená ako prímorské letovisko Cassibile v 60. rokoch 20. storočia. Je vzdialený 12 km od  a 21 km od .  tečie niekoľko kilometrov západne od obce a na jej toku je prírodná rezervácia.  

Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Luxusné plavby