Barcelona - FC Barcelona alebo Gaudí

Pláž v Barcelone, poznávací zájazd, Španielsko Architektúra a pamiatky v meste Barcelona Pláž počas zájazdu v Barcelone Montjuic, Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko Park Guel, Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko Víťazný oblúk, Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko Poznávací zájazd v meste Barcelona Poznávací zájazd v meste Barcelona Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko Poznávací zájazd v meste Barcelona
Destinácia: Španielsko, Katalánsko (Barcelona), Barcelona
Kód zájazdu: 1278853
Cena od: 895,71 €
Príplatky od: 70 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy

Výber termínu

23.05.2024 4 dni First Minute 999,37 € +70 € odlet: Viedeň letecká
09.08.2024 4 dni First Minute 999,37 € +70 € odlet: Viedeň letecká
30.10.2024 4 dni First Minute 895,71 € +70 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
4-dňový letecký zájazd

Perex:
Spoznajte jedno z najživších miest Európy - starobylú, živú a rozmanitú Barcelonu s plejádou originálnych architektonických stavieb od majstra Gaudího, ako nezabudnuteľný chrám Segrada Família, domy Casa Milá a Casa Batlló, rozprávkové záhrady a stavby v parku Güell, rušnú ulicu La Rambla s krásnou tržnicou, ale aj štadión štadiónov - Camp Nou, kde to ťahá nielen futbalistov a fanúšikov. 

1. deň:
Odlet z Viedne do Barcelony,. Autobusová prehliadka mesta: Olympijský štadión, Palau Sant Jordi, návšteva Parku Guëll, záhradného komplexu plného nekonvenčných stavieb od geniálneho katalánskeho architekta Antoni Gaudího, ktorého meno je neodmysliteľne späté s týmto kozmopolitným mestom. Transfer do hotela, ubytovanie. Popoludní si pozrieme ďalšie významné diela od Gaudího ako Casa Batlló, rozprávkovo koncipovaný dom so strechou pripomínajúcou chrbát obrovského  jaštera a stĺpy dole nohy slona, či Casa Milá, prezývaná la Pedrera (kameňolom). V podvečer individuálne voľno.

2. deň:
Raňajky, pokračovanie v prehliadke mesta: námestie Plaça de Catalunya, známa promenáda La Rambla, tržnica, Plaça Reial – Kráľovské námestie obkolesené palmami, Plaça Sant Jaume s radnicou a sídlom katalánskej vlády Palau de la Generalitat, Palau Gűell –  jedna z prvých stavieb na objednávku Gaudího, gotická Katedrála sv. Eulálie a komplex budov Palác Reial Major – bývalej rezidencie barcelónskych grófov a neskôr kráľov Aragonskej koruny, bazilika Santa Maria del Mar, Olympijská štvrť, rybárska štvrť Barceloneta, pláž, starý prístav, Moll d´Espanya – nový prístavný komplex, Plaça Portal de la Pau so sochou Krištofa Kolumba. Návrat do hotela. Fakultatívne večera tapas.

3. deň:
Raňajky, dokončenie prehliadky: návšteva Sagrady Famílie – novogotického chrámu Svätej rodiny, ktorý sa stal symbolom Barcelony, pokračovanie k Hospital de Sant Pau (prekrásny príklad secesnej architektúry uvedený aj v UNESCO 1997), býčia aréna La Monumental, námestie Plaça d´Espanya, býčia aréna Las Arenas, Popoludní možnosť prehliadky futbalového štadióna Camp Nou, ktorý je domovom pre svetový tím FC Barcelona.

4. deň:
Raňajky, podľa časových možností individuálne voľno. Transfer na letisko, prílet do Viedne a následný transfer do Bratislavy.

Doprava:
Letecká.

Ubytovanie:
3 x v hoteli 4*.

Stravovanie:
3 x raňajky.

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu Viedeň – Barcelona – Viedeň, transfer Bratislava – Schwechat – Bratislava, servisné poplatky, transfer – hotel – letisko - hotel vrátane prehliadky mesta, 3 x ubytovanie v hoteli 4* s raňajkami, sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatky: za 1/1 izbu, za 1 večeru (španielske tapas), za vstup do Sagrady Familie, za vstup do Parc Güell. Vstupy je nutné objednať pri kúpe zájazdu. Ostatné vstupy, prepravu počas pobytu v Barcelone okrem uvedenej, pobytovú taxu, cestovné poistenie.

Barcelona

Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Luxusné plavby