Depandansy Hotela Garden Istra

Dep. Garden Istra Dep. Garden Istra_1 Dep. Garden Istra_2 Dep. Garden Istra_3 Dep. Garden Istra_4 Dep. Garden Istra_6
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Umag - Katoro
Kód zájazdu: 1275576
Cena od: 619 €
Príplatky od: 18,90 €
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

25.05.2024 8 dní Last Minute 659 € +18,90 € vlastná
01.06.2024 8 dní First Minute 619 € +18,90 € vlastná

Depandansy Hotela Garden Istra

TV chladnička,minibar bicykle jacuzzi, vírivka konferenčná miestnosť futbal volejbal sauna wellness, spa bazén vnútorný parkovisko detské menu detská postieľka detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský kútik vodné športy na pláži betónové platne kamienková pláž fitness centrum trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 2,8 km
Vzdialenosť od pláže: 200 m
Popis:
depandansy hotela GARDEN ISTRA sú súčasťou hotela GARDEN ISTRA, ktorý sa nachádza v letovisku Katoro, cca 2,8 km od centra Umagu a cca 200 m od kamenistej pláže s upravenými betónovými plochami. Interiér hotela je vyzdobený v istrijskom štýle, kde vstupná hala pripomína malé námestie s recepciou na jednej strane a barom na druhej strane. Počas hlavnej sezóny premáva do centra mesta aj turistický vláčik.

Vybavenie a služby:
recepcia, výťah, reštaurácia, á la carte reštaurácia, lobby bar, detský kútik, internetový kútik, Wi-Fi, komplex vonkajších bazénov so sladkou vodou pre deti a dospelých s vodnými atrakciami a šmykľavkami (od 15.06. do 15.09.), ležadlá a slnečníky pri bazéne, detské ihrisko, kluby a animačný program pre deti a dospelých, wellness centrum „The Body Holiday“ s vnútorným bazénom (otvorený mimo hlavnej sezóny), saunami a vírivkou, fitnes (za poplatok), konferenčné miestnosti, obchod so suvenírmi, novinový stánok, parkovanie (za poplatok). Milovníci športu si môžu zahrať plážový volejbal, futbal, využiť požičovňu bicyklov a príslušenstva (za poplatok). V blízkosti hotela sa nachádza aj viacúčelové ihrisko na futbal, hádzanú, basketbal a volejbal, jazdecké centrum, tenisové kurty s tenisovou školou (za poplatok). Na pláži je k dispozícií široká ponuka vodných športov. Hostia depandansov môžu využívať všetky služby hotela Garden Istra.

Ubytovanie:
IZBY DEPANDANSOV: nové rekonštruované klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky vhodnej pre dieťa do 12 rokov (možnosť ubytovania aj dvoch detí), majú sprchu s WC, fén, TV so satelitom, telefón, minibar, trezor, balkón resp. terasa.

Stravovanie:
polpenzia -raňajky a večere formou švédskych stolov, nápoje k večeri (nealkoholické nápoje, pivo a víno miestnej produkcie), pre deti vo veku 4-12 rokov je k dispozícií špeciálna ponuka (do 13.09.) - obed od 13:00 do 15:00 hod., voda a nealkoholické nápoje od 12:00 do 17:00 hod., zmrzlina resp. dezerty 1 hodinu popoludní. Špeciálna ponuka je možná aj pre deti od 12 do 14 rokov (za poplatok). Uvítací nápoj a raz do týždňa tematická večera (do 13.09.).

Deti:
UPOZORNENIE: Zľava na dieťa je rozlišovaná podľa presného dátumu narodenia, vždy 1. dieťa je dieťa staršie. Detská postieľka (obmedzený počet) ZDARMA.

Tip:
Plitvické jazerá, ostrovy Brijuni, splav rieky Kupar, jaskyňa Baredine, Opatija, Rovinj, Pula, Lipica, jaskyňa Postojnska jama, Terst.

Ďalšie informácie:
Mienka CK: Ubytovanie je vhodné pre rodiny s deťmi.

Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Luxusné plavby