Stelios

Apartmánový dom Stelios-exteriér-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-exteriér-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-exteriér-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-exteriér-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-schodisko-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-interiér izby-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-interiér izby-kuchynka-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-schodisko-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-balkón-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-interiér izby-kuchynka-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-interiér izby-kuchynka-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou Apartmánový dom Stelios-mapka-kuchynka-zájazd autobusovou a individuálnou dopravou
Destinácia: Grécko, Pieria (Olympská riviéra), Neoi Poroi
Kód zájazdu: 1269139
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Stelios

TV chladnička,minibar lekáreň bicykle parkovisko detské ihrisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Rýchly popis:

Príjemný apartmánový dom s výbornou polohou v blízkosti pláže, obchodov aj plážovej promenády splní požiadavky klientov všetkých vekových kategórií. 


Poloha:
Apartmánový dom sa nachádza  v stredisku Nei Pori, približne 200 m od krásnej piesočnatej pláže, v tichšej lokalite, ale zároveň v blízkosti obchodov a reštaurácií na plážovej promenáde. V tesnej blízkosti sa nachádza obchod s potravinami, ale aj obchodík s plážovými potrebami a suvenírmi a pekáreň. Apartmánový dom Jannis sa nachádza vo vzdialenosti len 50 m od tohto ubytovacieho zariadenia. Detské ihrisko, ale aj zastávku turistického vláčika, ktorý premáva do susedného strediska Platamonas nájdu návštevníci tiež v blízkosti apartmánového domu.

Ubytovanie:
Štúdiá pre dve až tri osoby pozostávajú z jednej miestnosti vybavenej menším dvojlôžkom (140 cm) a jedným samostatnýn lôžkom. Apartmán pre 4 osoby pozostáva z dvoch samostatných izieb, v každej z nich sa nachádza menšie dvojlôžko (120 cm) a jedno samostatné lôžko. Štúdiá aj apartmán sú vybavené kuchynkou so základným vybavením (varič, chladnička s výparníkom, kuchynský riad) a disponujú vlastným sociálnym zariadením so sprchovacím kútom. Ku každej izbe prislúcha balkón vybavený záhradnýn nábytkom. Klimatizácia je za poplatok 5,-Eur/noc, ktorý sa platí priamo na mieste. Wi-fi pripojenie zdarma.

Stravovanie:

individuálne, možnosť dokúpenia stravy v gréckej taverne Dyonisos priamo na plážovej promenáde (cca 300 m od apartmánového domu), kde sa strava podáva formou kontinentálnych

raňajok a večere - výber z 3 druhov jedál, alebo v hotely Evilion (cca 100 m od apartmánového domu), kde sa strava podáva formou švédskych stolov.


Pláž:
široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Ležadlá a slnečníky za konzumné v plážových baroch a reštauráciách, vodné športy za poplatok.

Doprava:
autobusová, individuálna

V cene je zahrnuté:
autobusová doprava: 9, resp. 12x ubytovanie, záverečné upratovanie, posteľná bielizeň, služby delegáta.

V cene nie je zahrnuté:
Doprava:LUX BUS 180 EUR, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 110 EUR, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 35 EUR/osoba, príplatok za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov 50 EUR/osoba. Povinné príplatky: pobytová taxa od 2 rokov 20 EUR/osoba/pobyt na 9 nocí a 25 EUR/osoba/pobyt na 12 nocí. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5 EUR/os./deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,30 EUR/deň. Nástupné miesta:   BA, KE - bez poplatku, PO - 7 EUR, NR, TT - 10 EUR,  NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM, RK,LM 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT, PU - 25 EUR, PP, MI, HE, VT- 18 EUR.  Ostatné doplatky: 9x večere 115 EUR/osoba (doplatok za bufetové stoly-hotel Evilion-40 EUR/osoba), resp. 12x večere 155 EUR/osoba (doplatok za bufetové stoly-hotel Evilion-55 EUR/osoba), 9x polpenzia 160 EUR/osoba (doplatok za bufetové stoly-hotel Evilion-60 EUR/osoba), resp. 12x polpenzia 210 EUR/osoba (doplatok za bufetové stoly-hotel Evilion-80 EUR/osoba), 9x raňajky 110 EUR/ osoba, resp. 12x raňajky 145 EUR/osoba (formou bufetových stolov v hotely Evilion). Poplatok za klimatizáciu 5 EUR/izba/noc (platí sa na mieste). 

Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

OLYMPSKÁ RIVIÉRA

Rozprestiera sa južne od mesta Thessaloniki, patrí medzi najvyhľadávanejšie oblasti Grécka, hlavne kraj Pieria. Dominantou krajiny je pyšný masív Olympu. Môžete tu obdivovať množstvo historických klenotov gréckej kultúry. Príjemná stredomorská klíma a atraktívnosť prostredia vytvárajú takmer ideálne predpoklady na strávenie nezabudnuteľnej dovolenky. Trasa autobusových zájazdov vedie cez Maďarsko, Srbsko a Macedónsko do Grécka.


NEI PORI

Malebné stredisko ležiace na pobreží Egejského mora, asi 40 km južne od Paralie. Na jednej strane je lemované širokými piesočnatými plážami a na druhej strane sa nad ním týči bájne pohorie Olymp. Pobrežná promenáda ponúka mnoho možností nákupov a občerstvenia v miestnych kaviarničkách a tavernách, kde si môžete posedieť do neskorých nočných hodín. Športoví nadšenci si môžu vybrať zo širokej škály vodných a plážových športov. Letovisko je vybavené tenisovými kurtami, športovým centrom s bazénom, deti sa môžu rozptýliť v lunaparku. Každý týždeň sa tu koná trh, kde si môžete nakúpiť suveníry, oblečenie, čerstvé ovocie, zeleninu, ryby, koreniny. Turistický vláčik spája letovisko s malebnou rybárskou dedinkou Platamonas.


Fakultatívne výlety:

Kláštory na Meteorách - výlet do vnútrozemia Grécka, na územie provincie Thessália, kde sa nad malebným mestečkom Kalambaka týčia zvláštne skalné útvary.  Na ich vrcholkoch sa s príchodom kresťanstva začali úsádzať mnísi-askéti a postupne tu v období 14.-16. storočia vyrástli zaujímavé stavby kláštorov a kostolíkov. Z pôvodných 24 kláštorov sa dodnes zachovalo len 6, ale tie sú aj v súčasnosti obývané a funkčné. V rámci výletu sa koná aj zastávka v ikonografickej dielničke, kde sa návštevníci môžu bližšie oboznámiť s technikou ikonografie. Jedná sa o celodenný výlet, návrat cca o 18.00 hod. Info o cenách u delegáta.         
Výlet na pohorie Olympu - v rámci tohto výletu môžete bližšie spoznať toto mýtické pohorie, dozviete sa veľa nie len z gréckej mytológie ale aj o geografii a histórii tohto územia. V rámci výletu absolvujete prechádzku jedným z najkrajších kaňonov pohoria, pokochať sa môžete prekrásnou vyhliadkou a zároveň sa budete mať možnosť oboznámiť s architektúrou minulých storočí, kedy vznikali na Olympe malebné dedinky. Návrat z výletu v popoludňajších hodinách. Info o cenách u delegáta.         
Plavba loďou na ostrov Skiathos - jedná sa o jeden z ostrovov známeho súostrovia Severné Sporady. Autobusom sa preveziete do malého rybárskeho prístavu (cca 2 hodiny), kde sa nalodíte a budete pokračovať plavbou v krásnom zálive Pagassitikos až na otvorené more, kde sa budete plaviť medzi ostrovmi a ostrovčekmi tohto súostrovia. Na Skiathose budete mať k dispozícii cca 2 hodiny voľného času v mestečku, ktoré sa vyznačuje typickou ostrovnou architektúrou, biele domčeky s modrými okenicami, úzke uličky, prejsť sa môžete až ku kostolíku, odkiaľ sa Vám naskytne nádherný výhľad na okolité ostrovy a krajinu. Neskôr nasleduje asi polhodinová plavba k jednej z najkrajších pláží ostrova - Kukunaries, kde môžete stráviť čas kúpaním, alebo prechádzkou k jazeru.

Hlavné mesto Atény - náročnejší zájazd, nakoľko sú Athény vzdialené cca 450 km, odchod väčšinou v nočných hodinách. Prehliadka Akropoly, múzea, prechádzka starou časťou mesta Plaka, výmena stráží pred Parlamentom, Panathenajský štadión (miesto dejiska prvých novodobých Olympijských hier). Návrat z výletu až vo večerných hodinách. Info o cenách u delegáta.        
Grécky večer - príjemný večer s ochutnávkou gréckej gastronómie s folklórnym programom. Info o cenách u delegáta.

V ponuke našej partnerskej CK nájdete aj ponuku ďalších výletov, ako je napríklad Pirátska plavba (organizuje sa podľa počtu účastníkov), zájazd k bahennému jazeru Allikes s liečivými účinkami, návšteva Edessy a Pozaru. Bližšie info o programoch a cenách Vám poskytne delegát. 


Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Luxusné plavby