Kvetinové Holandsko a Belgicko

, autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tulipánové polia a veterné mlyny , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tradičné dreváky , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, kvetinové záhony , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tradičné dreváky , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tulipány , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Zaanse Schans, tulipány , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tulipány , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tulipány , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, Zuiderkerk , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, centrum mesta , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Rotterdam, panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Zaanse Schans, typická architektúra , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, mestský kanál , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, mestský kanál , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, Yellow House Canteen , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Zaanse Schans, zelený veterný mlyn , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, bicykle , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tradičné dreváky , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tulipánové polia a veterné mlyny , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Rotterdam, Euromast Tower , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, kvetinové záhony , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, mapa , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, letáky
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1266092
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Kto by nepoznal obrazy s nekonečnými pásmi farebných kvetov a nerozoznal v nich okamžite Holandsko? Účastníci zájazdu uvidia túto prírodnú hru farieb a tvarov na vlastné oči. K tomu navštívia metropolu Európskej únie - Brusel, navštívia Amsterdam, užijú si výhľad zo 180 m vysokej veže Euromast a spoznajú aj tradičný život na holandskom vidieku v skanzene Zaanse Schans.

Ubytovanie: 2x v hoteli
Stravovanie: 2x raňajky 

Brusel – Rotterdam – Keukenhof - Zaanse Schans – Amsterdam 

Holandsko:

Belgicko:


Doprava:
autobusová


Program:

1. deň – odchod zo Slovenska v popoludňajších hodinách, tranzit do Belgicka.

2. deň – príchod do metropoly Európskej únie – Bruselu - sídla medzinárodných a nadnárodných politických a ekonomických organizácií. Krajina je známa vynikajúcou belgickou čokoládou a pralinkami, ale preslávená je tiež stovkami druhov belgického piva. Prehliadka Bruselu zahŕňa historickú časť mesta a katedrálu Sv. Michala, Kráľovský palác, námestie Grand Place s cechovými domami, radnicu. Zaujímavosťou je tiež Atomium – známa stavba zväčšeniny molekuly kryštálu železa patrí k Bruselu od výstavy EXPO v roku 1958 a stala sa jednou z najpopulárnejších bruselských atrakcií. Hneď vedľa sa nachádza park Mini-Európa - približne 350 zmenšených modelov najznámejších monumentov z 80 rôznych miest Európy. Večer ubytovanie v hoteli.

3. deň – raňajky, transfer do Rotterdamu – mesta, ktoré sa pýši najväčším prístavom v Európe. Prehliadka vonkajšej expozície námorného múzea, typických žltých šikmých domčekov Kubushuizen, ktoré sú neobývané a slúžia ako múzeum, či vyhliadkovej veže Euromast, ktorá ponúka panoramatický výhľad z výšky 185 metrov. Návšteva svetoznámeho parku Keukenhof, najväčšieho kvetinového parku v Holandsku a druhého najväčšieho na svete. Na 32 hektároch každoročne rozkvitne 6-7 miliónov narcisov, tulipánov, hyacintov, krokusov. Neopakovateľný zážitok vytvára jedinečné zoskupenie kvetín s rôznymi trvalkami v zeleni členitého parku s vodnými plochami, kríkmi a stromami. Ubytovanie v hoteli. 

4. deň – raňajky, presun do dedinky Zaanse Schans - prehliadka skanzenu s veternými mlynmi a typickými rybárskymi domčekmi, ktoré návštevníkovi ukazujú časť holandskej histórie. V dedinke sa taktiež nachádzajú dielne, v ktorých prebiehajú ukážky výroby syrov a legendárnych holandských drevákov. Transfer do hlavného mesta Holandska, Amsterdamu. Prehliadka historického centra s námestím Dam, hlavná trieda Damrak, Mincové námestie, kvetinový trh, plavba loďou po grachtoch (kanáloch). Odchod na Slovensko vo večerných hodinách.

5. deň – návrat na Slovensko v popoludňajších hodinách.



V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 2 x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.


V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc), doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov cca 90 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 95 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 180 EUR. Prípadné vstupy na atrakcie, do múzetí atd. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT - 25 EUR, KE, PO, PP, LM, RK- 35 EUR. Upozornenie: termín 07.04. - 10.04. 2023 - Veľká noc.  


ORIENTAČNÉ CENY VSTUPOV:

Euromast – 13€ – 16,5€, Keukenhof – 18,5€, Zaanse Schans - vstup do areálu zdarma, Zaans múzeum -14,5€, Rembrandtovo múzeum – 17,5€, Madame Tussauds Amsterdam - 26€.


Typ stravy:
raňajky

Dni:
5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD


Pamiatky v programe pre leták:
Keukenhof | Zaanse Schans | Amsterdam | Rotterdam

Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Luxusné plavby