1. deň
Piatok: Odchod autobusom zo Slovenska. Po príchode na južnú Moravu v popoludňajších hodinách presun na ubytovanie. Večer ochutnávka vína s občerstvením vo vínnej pivnici.
2. deň
Sobota: Ráno privítanie slováckou slivovicou, pohostenie domácimi koláčmi, vareným vínom, kávou, čajom. V dopoludňajších hodinách môžu účastníci pozorovať umenie mäsiara, ktorý bude pripravovať mäso do kotla na obedňajší ovar. Postupne sa ochutnávajú pečené jaternice, jelítka, tlačenku i čerstvé škvarky. K večeru si môžu hostia objednať zabíjačkový guľáš priamo z kotla alebo pečené mäso, kapustu a knedlík. Zábava do neskorých večerných hodín.
3. deň
Nedeľa: Po raňajkách odchod na Slovensko.
Cena zahrňuje -
doprava klimatizovaným autokarom
2x ubytovanie s raňajkami
1x ochutnávka vína vo vínnej pivnici
služby sprievodcu CK
zákonné poistenie v znení zákona 170/2018 Zb.z
Cena nezahrňuje -
komplexné cestovné poistenie 2,50 € /osoba /deň
pripoistenie PANDEMIC 1,50 € /osoba /deň
miestenka (obojsmerná) 5€/osoba (môžete si vybrať miesto v autobuse)
zabíjačkový obed 25 EUR/osoba
príplatok za 1/1 lôžkovú izbu 25 €/osoba/pobyt