Villa Aida

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Umag
Kód zájazdu: 1215406
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villa Aida

kozmetický salón minigolf kaderníctvo diskotéka volejbal wellness, spa tenis detské ihrisko vodné športy na pláži kamienková pláž fitness centrum
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od pláže: 250 m


Na slnečnej strane turistickej dedinky Punta, ukrytej medzi palmami, borovicami a inou stredomorskou vegetáciou, leží 6 krásnych apartmánov vyššej strednej triedy s vlastným parkoviskom, terasami a grilom v záhrade, s kapacitou od 3 do 6 osôb.

Všetky apartmány sú moderne vybavené SAT-TV-LCD, telefónom, klimatizáciou, internetom (za príplatok).

V turistickej obci Punta sa nachádza supermarket, minimarket, športové centrum, vodné športy, wellness s fitness štúdiom, tenisové kurty, plážový volejbal a minigolf, diskotéka, reštaurácie, cukrárne, animačné centrum, bistro, bar, detské ihriská, obchody so suvenírmi, kaderníctvo a kozmetický salón. Udržiavaná kamienková, skalnatá a dláždená pláž s malými piesočnatými lagúnami (piesok v mori) je vzdialená približne 250 metrov.

Študio: obývacia izba s 1 pohovkou a 2 lôžkami, SAT-TV-LCD a telefónom, plne vybavená kuchyňa s chladničkou, kúpeľňa / WC so sprchovacím kútom, priechodná terasa, situované na park alebo na more.

Apartmán pre 6 osôb:
obývacia izba s 1 dvojlôžkovým gaučom, SAT-TV-LCD a telefónom, plne vybavená kuchyňa s chladničkou, dve samostatné spálne s 2 lôžkami, kúpeľňa / WC so sprchovacím kútom, priechodná terasa, situovaná na park alebo na more.

Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Luxusné plavby