Aktívne a zdravo - Hotel Terme Sveti Martin / Apartmány Regina

Hotel Hotel Family Room 2+1 Family Room 2+2 Deluxe Suite s terasou alebo balkónom 2+2 Double/ Twin room 2+1 Superior Double / Twin room s terasou 2+1 apartmán apartmán apartmán apartmán apartmán MartiLandia MartiLandia MartiLandia MartiLandia MartiLandia MartiLandia The Temple of Life The Temple of Life The Temple of Life The Temple of Life
Destinácia: Chorvátsko, Medzimurie, Sveti Martin na Muri
Kód zájazdu: 1176474
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Wellness
Ozdravné pobyty

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

PONUKA ZAHŔŇA:
• ubytovanie v hoteli Terme Sveti Martin **** alebo apartmánoch Regina***
• zdravé a domáce raňajky formou bufetu s neobmedzeným počtom nápojov (káva, domáci džús, domáci čaj)
• večera formou bufetu s bohatým výberom tradičných a miestnych špecialít (Međimurský večer v piatok)
• 1x požičovňa bicyklov počas pobytu (3 h)
• 1x tréning jogy s ionizovaným čajom, meditáciou všímavosti a detoxikačnými cvičeniami dýchania podľa pravidelných termínov: utorok, štvrtok a nedeľa o 8:00, sobota o 16:00 (60 min)
• neobmedzené kúpanie v termálno-minerálnom bazénovom komplexe Temple of life (kúpanie do 23:00 - piatok, sobota a deň pred sviatkami)
• neobmedzené kúpanie v letnom aquaparku Martilandia (jún - september)
• neobmedzené využitie hotelového fitnescentra a fitnescentra v posilňovni
• biokozmetika, papuče a župan v hotelovej izbe
• animačný program prispôsobený všetkým vekovým skupinám
• živá hudba v piatok v krčme Potkova
• bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet v rezorte

Hotel Terme Sveti Martin / Apartmány Regina

TV domáce zviera basketbal aqua aerobic, gym bicykle garáž salón krásy jazda na koni masáž futbal volejbal sauna wellness, spa golfové ihrisko stolný tenis tenis fitness centrum aquapark animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén

Príroda, zdravé a miestne gastronomické pochúťky, moderné ubytovanie, viac ako 100-ročná tradícia kúpeľného cestovného ruchu, nezabudnuteľná ponuka procedúr, ponuka pre profesionálnych a rekreačných športovcov, to všetko je súčasťou Prvého strediska zdravia v Európe.

Vybavenie a služby: vnútorné a vonkajšie bazény, slnečné terasy, ION bar so zdravým občerstvením a ionizovanou vodou, bohatý zábavný program vrátane návštev zaujímavých miest v okolí, ochutnávky vín, aqua aerobik, raňajky so širokým výberom miestnych i zdravých jedál, použitie krytých bazénov Temple of life a Aquapark MartiLandia

Aktivity v rezorte: jazda na bicykli, golf, výučba golfu a discgolfu, vnútorné a vonkajšie termálne minerálne bazény, aquapark s toboganmi, tenis, stolný tenis, basketbal, plážový volejbal, futbal, bowls, fitnescentrum, vidiecke pikniky, turistika, pozorovanie vtákov, výlety na neďalekú jeleniu farmu, splavovanie Mury, výlety veteránom, návštevy Mura Mlyn, výlety do Čakoviec, Varaždína, rodného domu Dr. Rudolfa Steinera, jazda na koni a terénne výlety so štvorkolkami, jazda na bergoch (4. kolesové vozidlo).

Wellness služby: terapia, masáže, wellness detoxikačné programy, salón krásy, svet sauny, bezplatný kouč wellness, soľná komora, masáž pod baldachýnom, relaxačné priestory

Jedlo a pitie: V rezorte sa nachádza celkom 5 reštaurácií: Tradičná reštaurácia Vučkovec, ktorá ponúka auchtotické jedlá v tradičnom prostredí. Zdravé a la carte stolovanie v reštaurácii “Le Batat” s ponukou domácich a miestnych špecialít pripravených zo zdravých domácich produktov. The buffet reštaurácia „Mira“ so zdravými raňajkami a pestrým a kreatívnym obedovým a večerným menu. Krčma Podkova ponúka jedlo z grilu a pizzu pripravenú vynikajúcim kuchárom.  ThePiano Bar, kde musíte ísť a vyskúšať zdravé občerstvenie z jablkových lupienkov a tekvicových semien. Rýchle občerstvenie je k dispozícii na rôznych miestach v celom komplexe a poskytne vám jedlo na cesty! Bar Aquapark je otvorený počas letnej sezóny a ponúka široký výber osviežujúcich nápojov.


Internet: Bezplatný internet v hoteli Terme Sveti Martin, apartmánoch Regina a v krčme Potkova.
Parkovanie: Parkovanie zdarma v celom rezorte a využívanie krytej garáže za poplatok 70kn za deň.

Ďalšie služby: izbová služba, prenájom automobilov, požičovňa bicyklov, kyvadlová doprava na letisko, recepcia s nepretržitou prevádzkou, služby práčovne, úschovňa batožiny, bankomat, zmenáreň, kongresové centrum až pre 500 osôb, kancelária so sebou služby (tlač, internet, kopírovanie), lounge bar, denná tlač, umyváreň bicyklov, opravovňa bicyklov, škola golfu a discgolfu, animácie. Ponuka v okolí: Workshop zdravia, obchod so suvenírmi, detská herňa

UBYTOVANIE:
Hotel Terme Sveti Martin****
Double/ Twin room 2+1
Dvojlôžkové izby s manželskou posteľou alebo 2 oddelenými lôžkami sú vybavené všetkým potrebným na zabezpečenie príjemného a bezstarostného pobytu. Každá zo 138 moderných a luxusne zariadených dvojlôžkových izieb s francúzskou posteľou alebo oddelenými posteľami ponúka tiež možnosť ďalšej (pomocnej) postele. Presklené kúpeľne, klimatizácia, telefón, trezor, minibar, sušič vlasov, župan a papuče pre každého hosťa, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a digitálna TV sú len niektoré z prvkov, vďaka ktorým bude váš pobyt úplne príjemným zážitkom. Z jednej strany hotela sú izby s výhľadom na golfové ihrisko a letné bazény, zatiaľ čo z druhej strany majú výhľad na hotelový bazén a wellness centrum.
Family Room 2+1
Rodinné izby sú vybavené všetkým potrebným vybavením pre bezstarostnú rodinnú zábavu. Sú moderne a luxusne zariadené s manželskou posteľou a prístelkou. V izbe je kúpeľňa so sklenenými stenami, klimatizácia, telefón, trezor, minibar, sušič vlasov a každý hosť dostane župan a papuče. Free Wi-Fi a TV sú len časťou vybavenia, vďaka ktorému bude váš pobyt úplne pohodlný.
Superior Double / Twin room s terasou 2+1
Týchto 13 izieb má rovnaké interiéry ako double/ twin room, ale každá z nich má vlastnú terasu s výhľadom na zelenú krajinu Međimurje a kaskádové vodopády wellness centra. Tieto izby tiež ponúkajú výber francúzskej postele alebo oddelených postelí, ako aj možnosť ďalšej (pomocnej) postele. Ostatné vybavenie je rovnaké ako v prípade štandardnej izby: kúpeľne so sklenenými stenami, klimatizácia, telefón, trezor, minibar, sušič vlasov, župan a papuče pre každého hosťa, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a digitálna TV a video.
Deluxe Suite s terasou alebo balkónom 2+2
Hotelový apartmán je ideálnou voľbou pre luxusnú dovolenku. Každá z našich šiestich izieb je vybavená vlastnou fínskou saunou, masážnym lôžkom, krbom v salóniku a balkónom alebo terasou. Suity pozostávajú zo spoločenskej miestnosti, spálne a presklenej kúpeľne so samostatným WC. Suity (pomenované podľa veľkých chorvátskych osobností) sú ešte vylepšené výhľadmi na kaskádové vodopády wellness centra a nedotknuté prírodné prostredie, ktoré poskytuje pokoj potrebný na celkovú relaxáciu. Doplnkové služby v suite: košík s ovocím + káva na izbe a sušienky + čaj (automat) na izbe, kozmetika BIOBAZA - aromatický olej (3 ks) v saune, podložky na cvičenie, doplnkové služby pre deti (špeciálne kozmetické výrobky, omalovánky, pastelky, toaletné sedadlo pre deti a nočník), a neskoré odhlásenie do 12:00 zdarma.
Family Room 2+2
Rodinné izby sú vybavené všetkým potrebným vybavením pre bezstarostnú rodinnú zábavu. Izba pozostáva z dvoch spojených izieb - jednej dvojlôžkovej izby a jednej dvojlôžkovej izby s oddelenými lôžkami. V izbe je kúpeľňa so sklenenými stenami, klimatizácia, telefón, trezor, minibar, sušič vlasov a každý hosť dostane župan a papuče. Free Wi-Fi a TV sú len časťou vybavenia, vďaka ktorému bude váš pobyt úplne pohodlný.


Apartmány Regina***
Štandardné apartmány 2+1 sú vhodné pre páry alebo malé rodiny. Apartmány sú obklopené lesom a majú výhľad na komplex termálnych kúpalísk. Blízkosť krčmy Potkova s ??rušným víkendovým zábavným programom vám zaručuje super zábavu! Komplex termálneho kúpaliska je vzdialený len dve minúty chôdze od apartmánovej dediny. Štandardný apartmán má obývaciu izbu (s rozkladacou pohovkou) s priľahlou kuchyňou a jedálňou, jednu spálňu s francúzskou posteľou a kúpeľňu. Vybavenie: bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, klimatizácia, ústredné kúrenie, dve elektrické varné platne, chladnička, mikrovlnná rúra s grilom, kávovar na filtre, kuchynské vybavenie s riadom a príborom, vaňa, sušič vlasov, satelitná TV, telefón, balkón alebo terasa so stoličkami a stolom, minimálne jedno parkovacie miesto

Rodinné apartmány 2+2 sú ideálnou voľbou pre celú rodinu. Náš bohatý zábavný program zaručuje zábavu pre deti i dospelých. Tvorivé dielne, výlety na jelenie farmu atď. Sú len časťou programu, vďaka ktorému bude váš pobyt u nás nezabudnuteľný pre celú rodinu! Viac informácií o našom zábavnom programe, ako aj o výletoch a exkurziách získate od oddelenia zábavy v hoteli Spa Golfer. Rodinné apartmány pozostávajú zo spoločenskej miestnosti (s rozkladacou pohovkou) s priľahlou kuchyňou a jedálňou, dvoch spální (jedna s dvoma lôžkami a druhá s francúzskou posteľou) a samostatnej kúpeľne a WC. Vybavenie: bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, klimatizácia, ústredné kúrenie, dve elektrické varné platne, chladnička, mikrovlnná rúra s grilom, kávovar na filtre, kuchynské vybavenie s riadom a príbormi, vaňa, sušič vlasov, satelitná TV, telefón, balkón alebo terasa so stoličkami a stolom, minimálne jedno parkovacie miesto.


Terme Sveti Martin poskytujú množstvo príležitostí pre zdravie, krásu a relaxáciu. Vyberte si to pravé pre seba!
Wellness centrum - wellness oáza s krásnym interiérom ponúka viac ako 30 druhov masáží, zábalov a kúpeľov
Centrum krásy sa nachádza v hoteli Spa Golfer a ponúka širokú škálu kozmetických procedúr, ktoré vyčaria úsmev na tvári.
Svet sáun&hotelový bazén - Len si to predstavte! Ponorte sa do luxusu, hedonizmu, relaxácie a zdravia vo svete sauny, vody, tepla, vôní a farieb!
The Temple of Life - Bazény Široká škála rekreačných, masážnych a detských bazénov, vodných prúdov a víriviek láka návštevníkov.
Lekárske wellness Spoznajte svoje telo a myseľ v lekárskom wellness centre.
Aquapark MartiLandia ponúka množstvo aktivít pre všetky vekové skupiny a je tu úžasných 2 600 metrov štvorcových vodnej plochy.


NOVÉ V ROKU 2021:

V roku 2020 sa v Terme Sveti Martin zrenovovala detská herňa, ktorá sa stala jednou z najmodernejších hotelových herní v regióne, aquapark MartiLandia dostal nové tobogány, maskota a nový názov, nezabudlo sa ani na reštaurácie a krčma Potkova dostala nový vzhľad.

Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,20 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 35,18 TRY
Americký dolar  EUR 1,09 USD

Zobraziť všetky »

Luxusné plavby