Dva medvede - Moskva a Petrohrad

/uploads/covery_2019/dva_medvede.jpg Farebné cibuľové vežičky chrámu Vasila Blaženého sú symbolom ruskej architektúry. foto: Martin LIPIN V Moskve sa vyznáme. foto: Tomáš HORŇÁK – BUBO Moskovské metro je miestom, ktoré Vás nielen prepraví, ale aj očarí svojimi umeleckými pokladmi. Mno Dáme si niekoľko jázd a pomaličky spoznáme najkrajšie stanice ozdobené lustrami, sochami, zastavíme Krásne miesto a pritom „len“ metro. foto: Adam Záhorský - BUBO Atmosféra ortodoxných chrámov. foto: Adam Záhorský - BUBO Na Červenom námestí. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO GUM na Červenom námestí dnes ponúka luxusné obchody aj reštaurácie. Nebudete veriť vlastným očiam. f Obrovský Chrám Krista Spasiteľa. Hoci je moderný, stal sa obeťou režimu, ktorý neváhal vraždiť vlast Ulovíme aj dokonalú vyhliadku na panorámu centrálnej Moskvy. Kremeľské vežičky tu kontrastujú s mrak Čo dobrého ochutnáme? Bliny? Pelmene? Soljanku? foto: Adam Záhorský - BUBO Ak sa povie Rusko, väčšina z nás si niečo predstaví a mnohé predstavy sa spoja práve v tradičných ma Štátne historické múzeum v Moskve. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Pohľad na Moskovskú univerzitu. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Najstaršia a najväčšia univerzita v Rusku. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Impozantný pohľad ponúka aj v noci. Typická stalinistická architektúra. O kráse sa dá polemizovať. f Boľšoj teatrprodukujúce činoherné, operné a baletné inscenácie. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Takto vyzerá Leninovo mauzóleum. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Červené námestie, miesto pompéznych vojenských prehliadok, na sebe nesie nielen múry a veže Kremľu, Kremeľ dodnes žije svojimi tradíciami a preto tu nesmie chýbať čestná stráž Nábrežie rieky Moskva spája niekoľko dominánt Moskvy od Kremľu až po Chrám Krista Spasiteľa. foto: a Prehodíme zopár ruských viet s miestnou babushkou? foto: Adam Záhorský - BUBO Prechádzka večernými ulicami. foto: Adam Záhorský - BUBO Moskva je vskutku impozantné mesto. foto: Adam Záhorský - BUBO Počkáme si až do tmy? foto: Adam Záhorský - BUBO Petrohrad pred búrkou.
foto: Tomáš HORŇÁK – BUBO foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Otváranie mosta na Neve. foto: archív BUBO foto: archív BUBO Na Zimný palác v roku 1917 smeroval výstrel z Aurory, ktorý premenil dejiny. foto: archív BUBO Petrohradu s jeho monumentálnymi priestormi kraľuje Palácové námestie pomenované podľa Zimného palác Spas na krvi, katedrála preliatej krvi na brehu petrohradského kanála v kráse konkuruje Moskve. foto Katedrála preliatej krvi dostala svoje tajomné meno po tom ako na tomto mieste spáchali atentát na r Isakyjevský chrám je najväčším v Petrohrade a jeho kupola ponúka fantastický výhľad.
foto: archív BU Bohato zdobené interiéry.
foto: archív BUBO Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Petrohradská Aurora alebo loď Októbrovej revolúcie. foto: Tomáš HORŇÁK – BUBO Plavba petrohradskými kanálmi patrí k príjemným zážitkom Zimný palác alebo slávna Ermitáž, kde sa ukrývajú poklady nevyčísliteľnej hodnoty Palác v Cárskom Sele nechala postaviť Katarína Atmosféru Petrodvorca nádherne dotvoria rozprávkové fontány a zlaté sochy Fantastická fontána pred palácom Petrodvorca je neustále v pohybe a voda dotvára so zlatými sochami Súčasťou Petrodvorca je aj nádherný chrám so zlatými kupolami Zlaté sochy sa kúpu vo fontánach pod honosným palácom v Petrodvorci Petrodvorec a jeho fantastické fontány pripomínajú nezabudnuteľné divadlo Sochy vo fontánach v Petrodvorci ukazujú na staroveké mýty a tak nechýba ani Perzeus s hlavou medúzy
Destinácia: Rusko
Kód zájazdu: 1333906
Cena od: 9 999 €
Príplatky od: 490 €
Doprava: letecká
Termín: 01.06.2035 6/5 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83905809

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Moskva Typ ubytovania:
Rusko, Moskovská oblasť, Moskva Strava:
Letisko:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kontakty

tel: +421 36 6345 296
+421 918 826 256
e-mail: info@avocado.sk

Newsletter

Pre odoberanie aktuálnych noviniek zadajte prosím Váš

E-mail:

 

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Luxusné plavby